luni, 12 octombrie 2015

Berea cu băieții sau frappe-ul cu tine?

Sigur iți sună cunoscută fraza
"Nu putem sa ieșim diseară, ies cu băieții la o bere!"

Normal că te-ai ofticat când ai auzit asta. Tocmai ce ți-ai luat un nou ruj sau nu știu ce bluziță pe care vrei să ți-o laude nițel. Te oftici că nu mai iese cu tine. Vrei să mergi și tu, nu-i așa? Nu mai stai pe gânduri și îi spui, nici o problemă dragule, vin și eu!

L-ai blocat, nu știe ce să zică. Într-un final cade de accord și preferă să te ia cu el fără ca ceilalți să știe. Mergeți frumușel în oraș, el cu un pas grăbit, tu defilând triumfător ( asta pentru că știi ce ai făcut, deși în sinea ta nu vrei să recunoști). 
Vă întâlniți și incepeți să stați de vorbă, toți iși comandă bere și tu...un frappe. 

Parcă ești un spectator la un reality show cu bărbați. Îmi pare rău să te dezamăgesc. Dar toți se prefac că discută (nu-i nimic real în ceea ce vezi). Până nu o să-ți crească o puță sau macar să bei o bere, nici un bărbat nu o sa discute sincer de față cu tine. În momentul ăsta toți te urăsc. Toți se întreabă ce naiba cauți aici, nu mai zic cât de plin a devenit frigiderul prietenului tău. 


Fată, când îți spune că iese la o bere, lasă-l. 
Sunt sigur că și tu ai prietenele tale cu care ieși la frappe, fără el!  Apreciază-i libertatea și el va prețui timpul cu tine. 

Iar așa ca o paranteză, pentru noi există două tipuri de femei, cele care ''beau bere'' și cele care nu.
Tu de care esti? 

2 comentarii:

Joanne Joan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Joanne Joan spunea...

Normal ca la o iesire merge o bere.. :P