duminică, 11 octombrie 2015

Când îți e dor de cineva, deobicei faci ceva

Aha, așa e

În ultima perioadă am fost ocupat cu tot felul de lucruri și am cam uitat de persoanele care mi-au fost alături indiferent de circumstanțe.

Vorbeam cu cineva zilele trecute și am realizat cât de absent sunt din peisaj mai nou.

Da, când îți este dor de cineva, de obicei faci ceva, dar mai uiți. Dă-i măcar un telefon, un beep ( toata lumea are beep-uri gratuite în ziua de azi) ceva acolo. Vor întelege că te gandești la persoana lor.

Cum e treaba asta cu dorul? Simplă! . Îți era dor sa vina iar iarna!  Știai că trebuie să fii cuminte și Moșu' venea ( vă cred că ați încercat, nu vă cred că v-a și reușit, în special vouă, fetelor ). Acum cu toții știm că cel ce venea sub numele de Moșu' nu mai e chiar așa de bătrân, ba chiar unele fete îi spun ''iubi'' și că oricum ar fii, îți arde curiozitatea dupa cadoul pe care îl vei primii.

Îți e dor? sună, urlă, dă' un like pe Facebook, ceva acolo. Pentru că, așa cum vrei și tu să fii căutată, așa vrem și noi.
Numai că noi uităm!

Și știi de ce uităm? Simplu, nu suntem buni la multi-tasking! Știu că sună aiurea, dar așa e! Voi, femeile puteți să purtați o convorbire la telefon, în timp ce stați si pe facebook, aveți ibricul cu cafea pe foc și vă sortați hainele luate de pe sârma de la uscat... Nu mai dau exemplul celor care sunt mămici, deja vorbim de eroine aici. 

Noi, suntem praf, dacă facem două lucruri simultan nu facem niciunul bine sau pană la capăt. Da, pentru că noi suntem vânători, așa a evoluat specia noastră. Urmăream prada toată ziua, iar seara ne întorceam la peșteră, mâncam și apoi luam telecomanda și ne uitam la foc până adormeam ( sună cunoscut?) 

Un bărbat bun la multi-tasking, probabil e bun la mai multe...tipe. 

Așa că fetelor, dacă el nu dă niciun semn nu mai face pe indiferenta de frică să nu pari disperată, sună-l, caută-l sau fă ceva. 

Oricum este mai bine să faci tu primul pas, pentru că dacă o faci și el chiar nu vrea să te mai caute, probabil o să-ți spună să-l lași în pace.

Niciun comentariu: