marți, 13 octombrie 2015

NiceGuy V.S. BadBoy

Ai tot auzit din stânga și din dreapta cum că femeilor le plac băieții răi. 

În mare parte cam așa este, deși dacă stai să te gândești mai bine majoritatea tipelor au langă ele, băieți de treabă .

Știi ceva? Ele chiar vor să fii drăguț, ba chiar te vor răsplăti pentru asta!Hai să îți spun o chestie, James Bond! Îl tot vezi la televizor, ba în reclama aia la bere, ba nu știu ce film nou. Tu crezi că dacă vine vorba de femei, ăsta e etalonul! Ți s-a vândut mesajul cum că ele vor un bărbat aventuros, masculul alpha, James Bond.

Pe bune?

Urmărește ultimul film în care joacă Daniel Craig. Tuturor femeilor le place cum arată, cum se mișcă, etc. dar nimănui nu-i plac obiceiurile lui!

Tipul ăsta ce face, se apucă de baut cocktail-uri pe la ora 9 seara, tipa e deja în pat cu el pană in ora 12, iar pe la 4 dimineața o gașcă de agenți KGB împuscă prin toată camera, Bond fiind nevoit să sară pe geam și să scape. Între timp mândra care era cu el este undeva prin baie, speriată la culme.

Bun de luat acasă, nu-i așa?

Uite care-i treaba, femeilor le plac ăștia ''nice guy'', ceea ce nu le plac sunt bărbații care au păsărică.
Exact, nu le plac bărbații cu vagin, iar din păcate ele se lovesc de mulți "dinăștia".

Ele vor un tip mișto. Un tip care să aibe grija de ele și care să le respecte. Un tip care știe să ia telefonul în mână și să o sune pentru întâlnire.

Ele vor un bărbat!

Ele nu vor un bărbat care e păsărică, iar asta e o mare diferență.


Iar din păcate mulți dintre voi sunteți păsărei. Mulți dintre voi nu vreți să luați ceea ce vreți. Mulți dintre voi vă treziți în ''friend zone'' .

Cum e să simți asta, din nou din nou si iar din nou?

Cum ieși tu din zona asta?

Cum devii un bărbat care nu e păsărel?

Este foarte simplu: Pune osul la treabă și crește-ți o pereche de ouă! Încearcă să înveți ceea ce cauta o femeie dar și să întelegi asta.


Niciun comentariu: