duminică, 18 octombrie 2015

Scapă de el în 10 pași

Te-ai plictisit de el? 

Te doare sufletul să îi spui în față?

Astăzi este ziua ta norocoasă! 

Am să-ți prezint 10 metode bune și eficiente care îl vor face să plece fără să depui prea mult efort...

Iar dacă te-a părăsit, probabil că le știai dinainte.


  1. Vorbește-i despre cât de bine arată alți bărbați.
Unii din prietenii lui probabil că arată foarte bine. Bun, acum spune-i asta cu voce tare! La fiecare film văzut impreună, cum vezi o bunăciune, fii sigură să observe și el. 


     2.   Citește-i mesajele, urmărește-i fiecare acțiune pe facebook,etc.

Fii posesivă cu el, cine te-a sunat? cine-i aia căreia i-ai dat like? de ce ai atâtea prietene femei? Întrebările astea trebuie să se afle în repertoriul tău. 

     3.   Întreabă-l zilnic dacă ești grasă!

Întreabă-l dacă se văd nașpa șoldurile în blugii ăia mulați pe care tocmai ce i-ai cumpărat. În timp ce-l întrebi asta privește-l ca și cum ai știi deja răspunsul. Iar în funcție de răspunsul lui, ceartă-l sau începe să bâzâi că ești o grasă.

     4.  Când te ajută cu ceva ai grijă să-i pui în evidență greșelile.

Să zicem că ți-a spălat hainele, a aspirat prin casă, apoi a dat cu mopul, a curățat baia. Ai grijă să te iei de el că nu a pus paharele din bucătărie la locul lor, că n-a udat plantele și că nu a dus gunoiul (chiar daca nu era plin). Nu uita să-i menționezi : ''Zici că ai fost crescut în junglă!"

    5.  Când ești împreună cu el, să stai pe facebook, pe telefon, pe laptop, pe ce prinzi. 

Sunteți acasă? Joaca-te cu telecomanda, cu fierbătorul de cafea, etc gasești tu ceva, sunt atâtea posibilități. Dar ideea e simplă, orice este mai important decât atenția pentru el! 

    6.  Arată-te nemulțumită de locul lui de muncă

Asta merge în special când sunteți la o întâlnire în cuplu sau un cadru social mai sofisticat. Când se  vorbește despre job-uri, iar cineva spune că este director de nu știu ce, pictor, motociclist profesionist, etc tu dai bine ochii peste cap și spui '' Wow!! Cât de tare! Gigi al meu e doar un simplu stivuitor..." sau " Habar nu am ce face al meu la serviciu toată ziua, cred că stă degeaba!"

    7.  Mereu sugerează-i că ar trebui să mai slabească vreo 10 kg.

Cum îl vezi miră-te de burta lui. Când dați comandă de mâncare nu-l lăsa să ceară pizza sau șaorma. Recomandă-i o salațică - "Mănâncă și tu o salată ceva, nu vezi ce burtă ai facut?" Să nu uiți să-i menționezi de fiecare dată când mănâncă, cât de mult iți plac abdomenele cu pătrățele, doar că la el nu prea e posibil că bagă ca un spart.

    8.  Critică-i performanțele în pat imediat după

Oricât de bun a fost momentul, ai grijă să fii nemulțumită. Sigur găsești tu un motiv. Dacă nu-ți vine nici o idee, fugi în baie și stai acolo vreo 20 de minute. Tot ce trebuie este să ai grijă ca atunci cand ieși din baie să pari nemulțumită fără să dai prea multe detalii.

    9.  Dacă vă uitați la tv, ai grijă să urmărești cele mai penibile emisiuni

În ziua de azi și-așa nu prea mai ai la ce să te uiți la tv, alege ceva potrivit vouă (adică ție) și urmărește cu plăcere. Încă recomand telenovelele .

  10.  Te place așa cum ești, nu?

De ce să te mai aranjezi când ești cu el? Fii cât mai naturală! Mergeți în oraș la o cină romantică? Prinde-ți părul în coadă, ia un tricou și niște blugi...dar să nu te miri de ce te duce la șaorma. Când nu ești cu el, ai grijă să te aranjezi cât mai bine, dar cu condiția să vadă și el. Un selfie ceva merge de fiecare dată.


Această postare este defapt un model ''așa nu''.

Deși metodele sus menționate s-au dovedit utile.

Niciun comentariu: