vineri, 9 octombrie 2015

Si dintr-o data, nu te mai cauta

Te-ai intrebat vreodata asta?

Ma plimbam ieri prin mall si dintr-o data am realizat cum unii barbati ies cu femeile, precum femeile la cumparaturi.

Ele se uita la orice este la oferta, gasesc ceva ce le place ( sa spunem niste pantofi ) pe care apoi ii cumpara.

Cateva zile mai tarziu, realizeaza de fapt ca nu le vin la fel de bine precum credeau, nu se simt la fel de confortabil in ei, sau nu se asorteaza cu rochita aia visinie luata cu doua zile in urma.

Asa ca urmatoarea decizie este sa-i duca inapoi la magazin, nu? Se duc ele frumusel la magazin, ii returneaza si isi iau banii inapoi.

Ti-a facut un barbat asa ceva vreodata?  Te-ai simtit ca o pereche de pantofi aleasa prost?
Normal ca s-a simtit atras de tine la inceput, ati petrecut timp impreuna si fix cand a inceput sa-ti sfaraie stomacul de la fluturasi, te-a pus inapoi pe raft !

Vezi tu, chestia este ca, atunci cand TU duci o pereche de pantofi inapoi la magazin, tu stii de ce vrei sa scapi de ei. Intelegi ca nu-ti vin, nu sunt confortabili sau mai stiu eu ce motiv nascocesti. Dar in majoritatea timpului, cand un barbat te respinge dintr-o data, sau devine rece cu tine, tu habar nu ai de ce se poarta asa. Nu ai nici un motiv concret, nici macar n-ai parte de conversatia aia care incepe cu "trebuie sa vorbim".

Te doare, stiu, si e neplacut sa stii ca sunt barbati care se poarta asa.
Dar totusi o fac...

Toata treaba este ca, trebuie sa faci diferenta dintre genul ala de papusel baietel care n-are chef de relatii serioase, cel putin ale lui si barbatul ala stabil emotional ( hai ca totusi stii la ce pereche de pantofi ma refer aici ).

Probabil acum te intrebi, cum naiba faci diferenta intre astia, desi toate spuneti ca stiti.

Ai 3 indicii, sunt mai multe, dar nu mai citeste nimeni postarea pana la capat.

1. Nu joaca "joculete" - cand il suni, sau ii dai mesaje, el iti raspunde...destul de prompt ( chiar daca e ocupat, isi face timp...poate putin mai tarziu). Defapt stii, specia asta de barbat nici nu suporta joculetele astea. Daca o lalaie vreo cateva zile pana te cauta inapoi, e combinatozaur.

2. Fapte nu vorbe. Da, astia fac mai mult decat vorbesc, astia vin la ora la care trebuie si probabil astia te suna ei primii, pentru ca tu esti prea timida sa o faci prima. Stie sa fie un gentleman fara sa para fraier, iti deschide usa cu stil, nu cu disperare. Si cel mai important, te asculta, simti ca ai o conversatie cu el.

3. Gandeste pe termen lung, pentru ca, sincer, pentru noi perechea aia de pantofi trebuie sa tina. El stie ca timpul petrecut cu tine este o investitie, si nu-si permite sa-l iroseasca aiurea asta in cazul in care tu esti o "gutuie" care nu stie ce vrea de la viata.

S.C.O.


Niciun comentariu: