miercuri, 29 iunie 2016

Un moment.

          Ne naștem, primim un nume și o identitate, o familie și începem să ne trăim gurile de aer. Mergem la școală, ne facem prieteni, ne lovim de momente de bucurie, de momente de tristețe și astfel invățăm cine suntem. Ni se spune să facem mereu ceva cu viața noastră, învațăm să iubim și învațăm ce este ura. Credem că facem diferența dintre bine și rău. Creștem și începem să alergăm, după bani, parteneri de viață, lucruri. Ne urmărim fericirea. Dar o găsim?

Totul trece pe langă tine ca un moment. Tragi linie să vezi daca ești pe plus. Orbit ca un câine în călduri începi și îți sacrifici clipele pentru lucruri. Începi să muncești motivat doar de bani te chinui să ajungi sus, iar toate astea pentru ce?

Când erai copil aveai un vis, de regulă incepea cu "Mami, când o să fiu mare vreau să ma fac..." . Ce s-a întâmplat cu visul ăla? Unde s-a pierdut pe drum? 

Bucură-te de moment și fă ce-ți trece prin cap. Fă ceea ce te face fericit, indiferent de ce ar spune alții. Ești cel mai important om din universul tău și nimic nu ar trebui să stea în calea ta. Cutreieră lumea în lung și în lat, sau măcar țara ta. Găsește-ți pe cineva la fel de nebun ca tine și învață să iubești. 

Nu te lăsa orbit de lipsuri și pune-ți energia în ce te face fericit. Vei vedea că atunci când faci ceva din pasiune vei atrage mai multă abundență în viața ta. 

Ai un singur moment, profită de el cât de mult poți. Iubește, trăiește, înconjoară-te de bine pentru că timpul este mai valoros decât banii.
Niciun comentariu: